Select menu item
Τι έχουν πει για τα Σεμινάρια των Hehe

Τι έχουν πει για τα Σεμινάρια Αισθητηριακού Παιχνιδιού των Hehe

Προσφέρουμε τα σεμινάρια αισθητηριακού παιχνιδιού μας εδώ και χρόνια, σε παιδαγωγούς, θεραπευτές και γονείς. Αποτελούν για εμάς την πιο χαρούμενη ευκαιρία να επικοινωνήσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας γύρω από το παιχνίδι αυτό. Ένα παιχνίδι που τόσο χρειάζονται τα παιδιά. Και που ενθαρρύνει τους μεγάλους να επαναφέρουν στη ζωή τους την ανεμελιά, την ελευθερία και την έκφραση που τόσο χρειαζόμαστε. Από το 2015, που δημιουργήσαμε τα πρώτα σεμινάρια Messy Play της Ελλάδας, εκατοντάδες παιδαγωγοί έχουν εκπαιδευτεί κοντά μας. Ενώ δεκάδες σχολεία όλης της Ελλάδας μας τιμούν εδώ και χρόνια με την εμπιστοσύνη τους.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις κριτικές που έχουμε δεχτεί για τα Σεμινάρια Αισθητηριακού Παιχνιδιού μας!

Μετά από ένα σεμινάριο messy με την Ελένη και τον Έκτορα, πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό να τους καλέσουν σε όλα τα σχολεία της χώρας, αρχίζοντας από τα πολύ μικρά και φτάνοντας στα μεγαλύτερα παιδιά έτσι ώστε να μπορέσουν να εκπαιδευτούν οι παιδαγωγοί και να μπορέσουν να πάρουν μια γεύση τα παιδιά για να μάθουν να διεκδικούν αυτό που οι μεγάλοι τους στερούμε… Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ, οι γνώσεις αυτών των ανθρώπων και η μεταδοτικότητα τους είναι μαγικά. όμως πιο μαγικό από όλα το κάνει η αγάπη για αυτό που κάνουν. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Είς το επανιδείν! – Κατερίνα Λ.

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, φαίνεται από το πόσο δημιουργικός μπορείς να γίνεις στη δουλειά σου και από το πόσο χαίρεσαι με το να προκαλείς χαμόγελα στα πρόσωπα των άλλων, μικρών και μεγάλων στη συγκεκριμένη περίπτωση! Αυτή την αίσθηση μου προκάλεσε η απίστευτη και μοναδική ομάδα της Ελένης και του Έκτορα, όταν παρακολούθησα το σεμινάριο που είχαν διοργανώσει για το messy play! Αξιοποίησα τις γνώσεις που πήρα από εκείνους και τις εφάρμοσα στη δική μου τάξη, σε ένα πλαίσιο διαφόρων ηλικιών και ιδιαιτεροτήτων. Η επιτυχία ήταν μεγάλη… ακαταστασία και ευτυχία επικρατούσε παντού!!! Σας ευχαριστούμε για τις γνώσεις αλλά κυρίως για τη χαρά που σκορπάτε παντού!!! Όση περισσότερη ευτυχία, τόσο πιο ευοίωνο το μέλλον των παιδιών μας… – Εύα Σ.

Οι HeHe, είναι με διαφορά οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν, με γνώσεις, εμπειρία, πάθος και αγάπη! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω! Μοναδική εμπειρία και μοναδικές γνώσεις μέσα απο τα τα σεμινάρια!!! Ευχαριστώ για όλα! – Ιωάννα Α.

Εξαιρετικοί ο Έκτορας και η Ελένη! Το σεμινάριό τους ήταν δημιουργικό, επιστημονικά τεκμηριωμένο, ενδιαφέρον και ευφάνταστο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο (γονέα, θεραπευτή, εκπαιδευτικό). – Βάσω Β.

Το παιχνίδι των παιδιών ενώ φαίνεται στους ενήλικες τόσο απλό, είναι τόσο ευεργετικό και χρήσιμο για την ψυχή σώμα και πνεύμα των παιδιών. Αναμνήσεις παιδικές, ανεμελιάς, ξεγνοιασιάς και ελευθερίας ανακλήθηκαν με το messy Play. Γίναμε πάλι παιδιά! Το προτείνω προκειμένου να βιώσουν τα παιδιά μας τις ίδιες εμπειρίες, που τόσο έχουν ανάγκη στις μέρες!! Ελένη και Έκτορα, ευχαριστούμε που μεταδίδετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας!! – Μαίρη Κ.

Πόσο απλόχερα μοιράστηκαν η Ελένη και ο Έκτορας τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους και την αγάπη τους για το messy play την Κυριακή 17 Μαΐου, στο Ρέθυμνο!!! Και τι ωραία διαδικασία το messy play!!! Επιτέλους μια δραστηριότητα που ο δάσκαλος ΣΙΩΠΑ!!! Και ποσο ανάγκη έχουν τα παιδιά και όλοι μας την Σιωπή… παίζουμε μαθαίνουμε και διασκεδάζουμε χωρίς οδηγίες, κανόνες και απαγορεύσεις! Ευχαριστούμε hehe!!! – Ρία Μ.

Ελένη και Έκτορα, σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε για συμμετοχή στο σεμινάριο. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμες οι πληροφορίες… μου άρεσε πάρα πολύ το messy play και ανυπομονώ να το μοιραστώ με τους συναδέλφους και τα παιδιά…
Και μην ξεχνάμε πως: ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ! – Αγγελική Θ.

Ήταν τέλειο το σεμινάριο του messy play! Και η Ελένη και ο Έκτορας ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Μας έκαναν να αισθανθούμε άνετα. Η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα, πραγματικά μια φοβερή εμπειρία, ευχαριστώ πάρα πολύ!!! – Άννα Κ.

Εξαιρετική ομάδα, πλούσια εμπνευσμένη από βασικές παιδαγωγικές θεωρίες σε μια σύγχρονη πραγματικότητα με σκοπό τη βιωματική προσέγγιση της μάθησης μέσα από το ουσιαστικό παιχνίδι. Τα παιδιά πρέπει να λερωθούν και θα μάθουν από αυτό! Ας γίνουμε όλοι ξανά παιδιά! Προτείνω ανεπιφύλακτα το σεμινάριο σε παιδαγωγούς που αναζητούν την πραγματική προσέγγιση της μάθησης. – Μαρία Μ.

Παρακολούθησα το σεμινάριο του Hehe art για το messy play και ήταν πάρα πολύ δημιουργικό και ευφάνταστο. Οι ιδέες που προτείνει η ομάδα είναι φρέσκιες και πολύ διασκεδαστικές για παιδιά και ενήλικες! Πέρασα πολύ ωραία και το διασκέδασα! – Φωτεινή Ρ.

Το διήμερο “βρώμικο” και “ακατάστατο” σεμινάριο που μας πρόσφερε η ομάδα hehe, ήταν ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η σχολική χρονιά. Χαλαρώσαμε, πειραματιστήκαμε, γελάσαμε και (μετά από τις “ενήλικες” διακοπές του καλοκαιριού) θυμηθήκαμε τι είναι σημαντικό για ένα παιδί. Διέκρινα στην ομάδα πάθος, ειλικρίνεια και σεβασμό για αυτό που κάνουν. Σας ευχαριστούμε πολύ! Καλή συνέχεια. – Μία Κ.

Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη εκπαίδευση «Messy, Sensory & Clay Play: Το αισθητηριακό παιχνίδι ως μέσο ανάπτυξης, σύνδεσης & θεραπείας»

 

Ανακαλύψτε όλα τα αυτοτελή

Σεμινάρια Αισθητηριακού Παιχνιδιού

που προσφέρει το Hehe