Select menu item
Οι ομάδες παιχνιδιού και τέχνης στο Hehe | Άνοιξη 2023

Οι ομάδες παιχνιδιού και τέχνης στο Hehe
| Άνοιξη 2023

Ήρθε η στιγμή το Hehe να ξανανοίξει τις πόρτες του και να σας υποδεχτεί και πάλι στον χρωματιστό, ανέμελο και χαρούμενο του χώρο!

Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντική είναι η συχνή και σταθερή επαφή με ποιοτικά αισθητηριακά υλικά, τόσο για τα παιδιά, αλλά και τους ενήλικες. Γνωρίζουμε επίσης πως το μη-κατευθυντικό παιχνίδι, σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον σεβασμού και ενσυναίσθησης, μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη διέξοδο έκφρασης και επικοινωνίας, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε στις απαιτητικές αυτές συνθήκες που ζούμε.

Θα φροντίσουμε λοιπόν, να πραγματοποιηθούν και πάλι στο Hehe οι ομάδες Messy, Sensory & Clay Play, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε και να υποστηρίζουμε το υπέροχο «χάος» που δημιουργούν τα παιδιά με τις ανεξάντλητες ιδέες και το αστείρευτο πάθος για ζωή, και να μοιραζόμαστε μαζί τους τη χαρά και την ανεμελιά, που μόνο τα παιδιά ξέρουν τόσο καλά να δημιουργούν!

Οι ομάδες στον χώρο του Hehe

 

Οι ομάδες μας απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των ικανοτήτων, από παιδιά 1 έτους μέχρι και ενήλικες. 

Ο χώρος μας βρίσκεται σε μια όμορφη γειτονιά, με πολύ εύκολο πάρκινγκ! Είναι μεγάλος και άνετος, αφιερωμένος στα messy παιχνίδια μας, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε σε παιδιά και γονείς την απαραίτητη ελευθερία κίνησης και έκφρασης.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο του Hehe, όταν βέβαια ο καιρός το επιτρέπει. Ο αριθμός των παιδιών είναι κατάλληλος ώστε να μπορούμε να κρατάμε αποστάσεις, αλλά και να παίζουμε παρέα με άλλους ανθρώπους!

Πρόγραμμα Άνοιξης 2023

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
*Να σημειωθεί ότι οι ομάδες Montessori Sensorial έχουν ολοκληρωθεί.
Δείτε παρακάτω την αναλυτική περιγραφή των ομάδων παιχνιδιού μας!

Τις πρωινές ώρες των καθημερινών ο χώρος θα διατίθεται σε σχολεία για Messy & Clay Play.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιούνται οι Mixed Age Messy Play ομάδες μας, οι οποίες θα ανακοινώνονται στη σελίδα μας στο Facebook Messy Play, Art & Therapy • by Hehe.

Τα Σαββατοκύριακα, επίσης, μπορείτε να “κλείνετε” τον χώρο για προσωπική σας χρήση, για συναντήσεις ομάδων παιδιών ή πάρτι.

Στις ομάδες μας μπορείτε να βρίσκετε την αναπτυξιακή ψυχολόγο Ελένη Οικονομίδου! Kατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χαίρεται πάντα να μοιράζεται τις γνώσεις και την εμπειρία της γύρω από την ανάπτυξη των παιδιών! Μη διστάσετε να της απευθύνετε οποιονδήποτε προβληματισμό σας!

Οι ομάδες που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη του 2023 είναι οι παρακάτω:

 

1. Messy Play with Hehe (1 – 8 ετών)

 

Σε έναν χώρο ειδικά εξοπλισμένο, με παιδαγωγούς κατάλληλα εκπαιδευμένες, το Hehe προσφέρει τα υλικά, τα εργαλεία και την ελευθερία που χρειάζονται τα παιδιά για να εξερευνήσουν, να καλύψουν τις αισθητηριακές τους ανάγκες, να ασκήσουν τις δεξιότητές τους, να συνυπάρξουν, να εκτονωθούν, να μάθουν και να χαρούν!

Ανακατεύουμε, αγγίζουμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε… πρόκειται για τις γνωστές messy ομάδες μας, όπου τα παιδιά, αλλά και οι γονείς αν επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να παίξουν με υλικά που, λίγο πολύ, λερώνουν, όπως χρώματα, αλεύρια, άμμο, χώμα, μεγάλους όγκους φυσικού πηλού, και πολλά άλλα.

Συγχρόνως, οι γονείς έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα παιδιά τους στις επιστημονικές τους αναζητήσεις, να μαθαίνουν να τα παρατηρούν και να καθοδηγούνται από αυτά και να εξοικειώνονται σταδιακά με το “χάος” που προκαλείται από την ορμή τους για μάθηση και δημιουργία! Έτσι, μπορούν και οι ίδιοι να παίξουν εάν το θέλουν, σαν μικρά παιδιά δίπλα στα παιδιά τους, να συνδεθούν με αυτά και να δημιουργήσουν αναμνήσεις, απολαμβάνοντας ανέμελα τις παιχνιδιάρικες πλευρές τους, χωρίς το άγχος του καθαρίσματος!

Κόστος μηνιαίων συναντήσεων

 • 45€ / 4 συναντήσεις τον μήνα, για 1 παιδί και συνοδό
 • 75€ / 4 συναντήσεις τον μήνα, για 2 αδέρφια και συνοδό
 • 75€ / 8 συναντήσεις τον μήνα, για 1 παιδί και συνοδό (εάν επιλέξετε 2 Messy Play συναντήσεις την εβδομάδα)

Σε περίπτωση που υπάρχουν θέσεις μπορείτε να πραγματοποιείτε και μεμονωμένες συναντήσεις στις ομάδες μας.

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης

 • 14€ / για 1 παιδί και συνοδό
 • 20€ / για 2 αδέρφια και συνοδό

 

2. Clay Play | Παίζουμε με Πηλό & Χρώματα (5 – 12 ετών)

 

Στις συναντήσεις αυτές δίνουμε έμφαση στο παιχνίδι με φυσικό πηλό, διατηρώντας όμως πάντα τη messy φιλοσοφία μας και χρησιμοποιώντας πολλά ακόμα ανοιχτά υλικά. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της πηλογλυπτικής, αλλά να πειραματιστούν και στον τροχό της κεραμικής, να εκφραστούν και να εκτονωθούν, να αντιμετωπίσουν τυχόν απογοητεύσεις, να μάθουν ότι τα χέρια τους έχουν δύναμη και ικανότητα να δημιουργούν πρωτότυπα έργα και να αλλάζουν τις καταστάσεις γύρω τους.

Συγχρόνως καλλιεργούν ομαδικότητα καθώς, πέρα από τις προσωπικές κατασκευές που μπορεί το κάθε παιδί να δημιουργήσει, το παιχνίδι συχνά γίνεται συνεργατικό. Ολόκληρες ιστορίες ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας, καθοδηγούμενες από τη φαντασία και την ελευθερία της σκέψης τους: εντυπωσιακά κάστρα, παράξενα ζώα, γέφυρες και τούνελ, οχήματα, πισίνες κι αγροκτήματα, αρχιτεκτονικά τοπία, ιστορικά θέματα, γεωγραφικά στοιχεία, και τόσα ακόμα.

Σε αυτή την ομάδα τα παιδιά δε μαθαίνουν απλά να δημιουργούν με τον πηλό. Ασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, διοχετεύουν δημιουργικά την ενέργεια τους, ενώνονται με τη Γη, ανακαλύπτουν μια νέα “γλώσσα” επικοινωνίας, μαθαίνουν να συνεργάζονται και να αλληλεπιδρούν αρμονικά, να προσπαθούν και να πιστεύουν στον εαυτό τους, σε έναν χώρο όπου νιώθουν ασφάλεια και αποδοχή.

Ανακατεύουμε, αγγίζουμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε… Πρόκειται για τις γνωστές messy ομάδες μας! Εδώ τα παιδιά, αλλά και οι γονείς αν επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να παίξουν με υλικά που, λίγο πολύ, λερώνουν. Για παράδειγμα, χρώματα, αλεύρια, άμμο, χώμα ή νερό. Συγχρόνως, δίνεται πρόσβαση σε μεγάλους όγκους ελληνικού φυσικού πηλού εξαιρετικής ποιότητας. Προσφέρουμε τη δυνατότητα, σε γονείς παιδιά, να εξερευνούν σε βάθος το μαγικό αυτό υλικό της φύσης. Ο πηλός, άλλωστε, μας επιτρέπει να δημιουργούμε με τη φαντασία μας κόσμους μοναδικούς. Μας ωθεί να ασκούμε το σώμα και το μυαλό μας με τον πιο αυθόρμητο τρόπο. Μας βοηθάει να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε και να αναπτυσσόμαστε!

Κόστος μηνιαίων συναντήσεων

 • 45€ / 4 συναντήσεις τον μήνα, για 1 παιδί
 • 75€ / 4 συναντήσεις τον μήνα, για 2 αδέρφια

Σε περίπτωση που υπάρχουν θέσεις μπορείτε να πραγματοποιείτε και μεμονωμένες συναντήσεις στις ομάδες μας.

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης

 • 14€ / για 1 παιδί
 • 20€ / για 2 αδέρφια

 

3. Mixed Age Messy Play (2 – 99 ετών)

 

Οι messy ομάδες του Σαββατοκύριακου, για όλες τις ηλικίες μαζί – με μεμονωμένη συνδρομή! Σε κλίμα αποδοχής, ενθάρρυνσης και σεβασμού, συνυπάρχουν αρμονικά όλες οι ηλικίες, μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, μαμάδες και μπαμπάδες, μέχρι παππούδες και γιαγιάδες. Είναι δηλαδή η ιδανική ευκαιρία για τους ενήλικους, να παίξουνε με τα παιδιά τους ανέμελα. Να συνδεθούν μαζί τους, να λερώσουν και να λερωθούν δημιουργώντας και διασκεδάζοντας. Ή να παρακολουθήσουν τα παιδιά στο πιο φυσικό ελεύθερο παιχνίδι, που μπορεί να λερώνει αλλά είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη!

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης

 • 14€ / για 1 παιδί
 • 20€ / για 2 αδέρφια

 

4. Messy & Clay Play, the Adult Way (ενήλικες)

 

Μια Κυριακή τον μήνα θα οργανώνουμε ομάδα αισθητηριακού παιχνιδιού μόνο για ενήλικες. Θα προσφέρει στο κάθε άτομο τη δυνατότητα να εξερευνήσει σε βάθος βασικά υλικά του messy play. Αλλά και να έρθει κοντά σε έναν πιο ανέμελο τρόπο διαχείρισης των καλλιτεχνικών και φυσικών υλικών. Και φυσικά, να θυμηθεί πόσο χρήσιμο είναι το μη ανταγωνιστικό παιχνίδι, για όλες τις ηλικίες! Απευθύνεται σε όποιον/α έχει διάθεση απλά να γνωρίσει ή και να εντρυφήσει σε έναν τρόπο παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας που τόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να μας φέρει σε επαφή με το παιδί μέσα μας. Αλλά και να μας ξεκουράσει μέσα από την ανεμελιά του. Και βέβαια, να μας προσφέρει τον σεβασμό και την αποδοχή που μπορεί να μη ζήσαμε ως μικρά παιδιά στις καλλιτεχνικές μας αναζητήσεις!

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης

 • 16€ / άτομο

Εγγραφές / Κρατήσεις

 

Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή σε κάποια ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε να κάνετε κράτηση, στέλνοντας μήνυμα στο messyplayhehe@gmail.com ή τηλεφωνώντας στο 2310911941.  

Με αυτό τον τρόπο θα είναι πιο εφικτό να διασφαλίσουμε πως θα τηρηθεί ο σωστός αριθμός ατόμων στο χώρο!

Αν δε θέλετε να εγγραφείτε σε κάποιο μηνιαίο πρόγραμμα και προτιμάτε μεμονωμένες συναντήσεις, μπορείτε να μας ρωτάτε για τυχόν κενές θέσεις. Αν οι θέσεις στο τμήμα που σας ενδιαφέρει δεν έχουν συμπληρωθεί ή υπάρχει κάποια ακύρωση, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση για μεμονωμένη συνάντηση!

Παρακαλούμε φροντίστε για την έγκαιρη εγγραφή σας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με το αισθητηριακό παιχνίδι, τα οφέλη του και τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Αλλά και τον τρόπο που επιλέγουμε να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τους γονείς κατά τη διάρκεια των ομάδων μας!

 

Τι είναι το αισθητηριακό παιχνίδι;

 

Είναι το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου παιδιά, όλων των ικανοτήτων και ηλικιών, χρησιμοποιούν υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις. Δεν είναι απλά μια “δραστηριότητα”, δεν είναι κάτι που το ανακάλυψαν οι ενήλικοι και το προσφέρουν στα παιδιά. Αντίθετα, είναι μέρος της φυσικής τους τάσης προς την εξερεύνηση του περιβάλλοντος τους μέσα από τα αισθητήρια τους όργανα. Μία τάση πολύτιμη και αναγκαία για την ομαλή ανάπτυξη τους.

Τι προσφέρει το αισθητηριακό παιχνίδι;

 

H συμβολή του είναι τεράστια σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης. Όλα αυτά τα παιχνίδια μπορεί να λερώνουν ή να ανακατεύουν. Είναι όμως απαραίτητα για την έκφραση, την εκτόνωση και τη χαρά των παιδιών. Συγχρόνως, προσφέρουν σε όλους τομείς της ανάπτυξης: Στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, στην κινητική ανάπτυξη, στη ψυχική ανθεκτικότητα, στη συναισθηματική έκφραση. Αλλά και στη γνωστική και μαθηματική ανάπτυξη, τη γλώσσα και την κοινωνικοποίηση!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φύση και τα οφέλη του αισθητηριακού παιχνιδιού μπορείτε να δείτε εδώ.

Η Φιλοσοφία του Hehe

 

Έχουμε μελετήσει σε βάθος θεωρίες και πρακτικές, όπως της Μαρίας Μοντεσσόρι, της προσέγγισης Reggio Emilia και του Νευρο-Δραματικού παιχνιδιού της Sue Jennings. Αλλά και της Mη-Kατευθυντικής Παιγνιοθεραπείας της Virginia Axline και της παιδαγωγικής Froebel, της Emmi Pikler και της Magda Gerber. Έτσι, δημιουργήσαμε τον δικό μας “Hehe” τρόπο παιχνιδιού, ο οποίος προσφέρει στα παιδιά αυτό ακριβώς που θεωρούμε πως χρειάζονται: Έναν φροντισμένο, μεγάλο χώρο, ώστε να μπορουν να μετακινούνται ελεύθερα και να αυτενεργούν. Εξοπλισμένο με μια πληθώρα ποιοτικών αισθητηριακών υλικών και εργαλείων. Και φυσικά, τις κατάλληλες συνθήκης σεβασμού, αποδοχής και ενσυναίσθησης.

Έτσι τα παιδιά, νιώθωντας ασφάλεια, μπορούν να επιλέγουν ελεύθερα, να ανακαλύπτουν και να διευρύνουν τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους. Να εξερευνούν και να πειραματίζονται, να ανακαλύπτουν, να χαίρονται, να συνυπάρχουν και να μαθαίνουν. Είτε μόνα τους, είτε παρέα με άλλα παιδιά, είτε με τις/τους παιδαγωγούς και τους γονείς τους.

Περισσότερα για τη φιλοσοφία του Hehe μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Πώς πράττουμε το αισθητηριακό παιχνίδι στο Hehe;

 

Προσφέρουμε τα κατάλληλα υλικά σε μεγάλες ποσότητες. Ο σκοπός, τα παιδιά να μπορούν να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν ελεύθερα. Να συγκεντρωθούν και να δημιουργήσουν. Να παίξουν χωρίς να ανησυχούν μήπως λερώσουν ή λερωθούν. Να ενθουσιαστούν και να εκφραστούν, να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν και να μάθουν. Σύντομα, το αισθητηριακό παιχνίδι εξελίσσεται και γίνεται παιχνίδι φαντασίας, αναπαράστασης και δημιουργίας. Αυτό, χάρη στον εξοπλισμό του χώρου που προωθεί το συμβολικό παιχνίδι, αλλά και μέσα από την επανάληψη.

Παράλληλα, οι παιδαγωγοί και η ψυχολόγος του χώρου βοηθούν τους γονείς να χαλαρώσουν και να παίξουν δίπλα στα παιδιά τους. Να παρασυρθούν από αυτά και να αναπτύξουν και τις δικές τους δεξιότητες παιχνιδιού, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Να επιτρέψουν στους εαυτούς να γίνουν και πάλι για λίγο παιδιά, με πολύτιμο συνοδοιπόρο τα παιδιά τους!

Συγχρόνως, δίνεται η ευκαιρία στους γονείς να ενημερωθούν και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών, τη γονεϊκότητα και τη θετική διαπαιδαγώγηση. Αλλά και να αναπτύξουν σταδιακά μια ανοχή στο “χάος” που προκαλούν τα messy παιχνίδια των παιδιών!

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο Hehe

 

Τα υλικά μας κατατάσσονται σε τρεις γενικές κατηγορίες, όπως προτείνεται από τους θεωρητικούς του αισθητηριακού παιχνιδιού. Ο σκοπός, όλα τα παιδιά να μπορούν να βρουν τα υλικά που να ταιριάζουν με τις αισθητηριακές τους ανάγκες. Αλλά και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους για εξερεύνηση, έκφραση και δημιουργία.

Ξηρές Υφές Όσπρια, άμμος, ρυζάκια, φύλλα, χαρτιά, κραγιόνια, υφάσματα, κοχύλια, ξύλα, αλεύρια, σόδα φαγητού, δημητριακά, χώμα, άβραστα ζυμαρικά, σπόροι, πομ-πομ, μπάλες βαμβακιού, κ.α.
Ενδιάμεσες υφές (ούτε ξηρές, ούτε τελείως κολλώδεις) Πηλός, πλαστελίνη, αλεύρια, μαγειρεμένα ζυμαρικά, moon sand, cloud sand, νερό, πάγος, διάφορα φρούτα, κ.α.
«Messy» Υφές – κολλώδη υλικά Oobleck, λάσπη, τέμπερες, γιαούρτι, ζελέ, slime, σαπουνόφουσκες, κ.α.

Τα παιδιά θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα και να δοκιμάζουν ό,τι επιθυμούν από τα παρακάτω σημεία ενδιαφέροντος, ανάλογα με τον τύπο ομάδας που θα επιλέξετε:

 1. Σημείο Κηπουρικής (χώμα, φυτά, εργαλεία)
 2. Σημείο Άμμου & Νερού (άμμος, νερό, εργαλεία)
 3. Σημείο Χρωμάτων (χρώματα, πινέλα, εργαλεία, χαρτόνια)
 4. Σημείο Εύπλαστων Υλικών (πηλός, πλαστελίνες, εργαλεία)
 5. Σημείο Κουζίνας (βρώσιμα υλικά, νερό, εργαλεία)
 6. Σημείο Παρατήρησης & Πειραμάτων (δοκιμαστικοί σωλήνες, μεγεθυντικοί φακοί, κυάλια, μαγνήτες κ.α.)
 7. Σημείο Ανάγνωσης & Γραφής (βιβλία, δίσκος άμμου, κεραμικά γράμματα, υλικά γραφής κλπ)
 8. Σημείο Κουκλόσπιτου (κουκλόσπιτο, έπιπλα, κούκλες)
 9. Σημείο Κατασκευών (τουβλάκια, ξύλο, εργαλεία)
 10.  Σημείο Γυμναστικής (όργανα pikler, σανίδες/σβούρα ισορροπίας, βραχάκια, δοκός κ.α.)
 11.  Σημείο Μουσικής (μουσικά όργανα, αυτοσχέδια οργανάκια)
 12.  Σημείο Μοντεσσόρι (ξύλινα επιτραπέζια παιχνίδια, υλικά της φύσης κ.α.)

   

Πώς φερόμαστε προς τα παιδιά;

 

Δεν «εκπαιδεύουμε» τα παιδιά, δεν τα «διδάσκουμε», δεν τα «καθοδηγούμε». Απλούστατα, τα παιδιά δε χρειάζονται κάτι τέτοιο από εμάς. Η πορεία τους προς τη μάθηση έρχεται φυσικά και αβίαστα μέσα από το παιχνίδι. Συνυπάρχουμε γύρω τους, ως ίσοι με αυτά. Λειτουργούμε ως “πρότυπα”, προσπαθώντας πάντα να φερόμαστε προς τα παιδιά με βάση τις αρχές της θετικής διαπαιδαγώγησης και της μη-κατευθυντικής παιγνιοθεραπείας της Axline.

Αυτό σημαίνει πως:

 1. Αναπτύσσουμε μια ζεστή, φιλική σχέση εμπιστοσύνης με το παιδί, όσο το δυνατόν συντομότερα.
 2. Δεχόμαστε το παιδί όπως ακριβώς είναι.
 3. Χτίζουμε ένα αίσθημα επιτρεπτικότητας, ώστε το παιδί να νιώθει ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματά του.
 4. Είμαστε σε εγρήγορση ώστε να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματα του παιδιού και να τα καθρεφτίζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθιέται το παιδί να κατανοήσει τις συμπεριφορές του και τον εαυτό του.
 5. Πιστεύουμε στην ικανότητα του παιδιού να κάνει τις δικές του επιλογές, να λύνει τα δικά του προβλήματα.
 6. Δεν κατευθύνουμε τις δράσεις του, το παιδί χαράζει το δρόμο και εμείς ακολουθούμε.
 7. Δε βιαζόμαστε, δεν προσπαθούμε να «μάθουμε» κάτι στο παιδί, το παιδί μαθαίνει ό,τι χρειάζεται στο δικό του χρόνο.
 8. Θεσπίζουμε μόνο λίγα, απαραίτητα όρια, ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν ασφάλεια στο χώρο.

Οι άνθρωποι στο Hehe

 

Επιστημονική υπεύθυνη για τις ομάδες είναι η Αναπτυξιακή Ψυχολόγος (MSc) Ελένη Οικονομίδου. Μαζί με τον κεραμίστα Έκτορα Γιαλαμά, έχει εισάγει το παιχνίδι του Messy Play στην Ελλάδα. Οι ομάδες υλοποιούνται τόσο από την Ελένη και τον Έκτορα, όσο και από τις/τους έμπειρες/ους παιδαγωγούς του Hehe.

Ένα σύντομο βιογραφικό μας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά την ημέρα που θα σας γνωρίσουμε ή που θα σας ξανασυναντήσουμε στο χώρο μας, να πλάσουμε παρέα τον πηλό, να χαϊδέψουμε την άμμο, να βάψουμε τον τοίχο με τα χρώματα, να φτιάξουμε μεγάλα γλυπτά, να παίξουμε, να επικοινωνήσουμε και να χαρούμε!