Select menu item
Προγράμματα για Σχολεία, Εταιρείες και Φορείς

Οι Hehe στο Σχολείο,

στην Εταιρεία ή στον Φορέα σας!

Από το 2010, συνεργαζόμαστε με παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία. Υλοποιούμε τα προγράμματα ελεύθερου παιχνιδιού με αισθητηριακά υλικά «Messy & Sensory Play» και κεραμικής και πηλογλυπτικής «Clay Play». Πλέον προσφέρουμε και το πρόγραμμα «Messy Πειράματα»!

Στον άνετο χώρο του Hehe στην Πυλαία ή στον ίδιο τον χώρο του ενδιαφερόμενου σχολείου ή παιδικού σταθμού, προσφέρουμε τις συναντήσεις Messy, Sensory & Clay Play, για παιδιά και παιδαγωγούς.

Οι συναντήσεις είναι είτε αυτοτελείς με συγκεκριμένο θέμα, είτε πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε μόνο με τα παιδιά και τις/τους παιδαγωγούς ή με τα παιδιά και τους γονείς τους.

Με σημαντικά οφέλη για όλους τους τομείς της ανάπτυξης, το αισθητηριακό παιχνίδι είναι απαραίτητο για μια ολοκληρωμένη, χαρούμενη παιδική ηλικία. Και το τίμημα του λερώματος είναι πολύ μικρό για να μας αποτρέψει από το να το προσφέρουμε!

Για εταιρείες και άλλους φορείς, τα προγράμματα του Hehe προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες!

1. Messy & Sensory Play για παιδιά 1-6 ετών!

Συγκεντρώνουμε τα αισθητηριακά υλικά μας και σας υποδεχόμαστε στον χώρο μας ή ερχόμαστε στον δικό σας! Και παίζουμε το πιο φυσικό και χαρούμενο παιχνίδι, που μπορεί να λερώνει, αλλά είναι  πολύτιμο για την ανάπτυξη των παιδιών.

Γενναιόδωρες ποσότητες αισθητηριακών υλικών, όπως άμμος, φυσικός πηλός, χρώματα, χώμα, αλεύρια, ανακατεύονται στα χέρια των παιδιών. Παίρνουν σχήμα, μεταποιούνται, και έτσι, μπροστά στα μάτια μας, διαδραματίζονται τα πιο δημιουργικά και ελεύθερα παιχνίδια!

Μέσα στο κατάλληλο περιβάλλον σεβασμού και ελευθερίας, τα παιδιά εξερευνούν, πειραματίζονται κι εκφράζονται. Καλλιεργούν κοινωνικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση, συγκεντρώνονται και δημιουργούν, παίζουν χωρίς να ανησυχούν μήπως λερώσουν ή λερωθούν. Εκτονώνονται, συνεργάζονται και μαθαίνουν, μέσω ενός παιχνιδιού που τους μένει αξέχαστο!

Μπορείτε να δείτε τα αναπτυξιακά οφέλη που προσφέρει το Messy Play ΕΔΩ

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό για παιδιά από 1 – 6 ετών.

Το απολαμβάνουν όμως εξίσου και μεγαλύτερα παιδιά, όπως και ενήλικες!

2. Clay Play, Κεραμική & Ομαδική Πηλογλυπτική για παιδιά 4-12 ετών!

Προσφέροντας μεγάλους όγκους φυσικού πηλού και δημιουργώντας τις απαραίτητες συνθήκες ελευθερίας, τα παιδιά ανακαλύπτουν τη γήινη γοητεία αυτού του υλικού. Εκφράζονται και εκτονώνονται, αντιμετωπίζουν τυχόν απογοητεύσεις, δημιουργούν πρωτότυπα έργα, καλλιεργούν ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.

Το πρόγραμμα προσαρμόζεται στις αναπτυξιακές ανάγκες της κάθε ηλικίας και στις θεματικές ενότητες που διδάσκονται στο σχολείο. Ενθαρρύνει όλα τα παιδιά, ακόμα και τα πιο διστακτικά, να εμπλακούν και να προσφέρουν την πολύτιμη ενέργειά τους.

Τα αποτελέσματα των ενεργειών τους κατά το Clay Play είναι πάντα μια έκπληξη! Το αισθητηριακό παιχνίδι σύντομα γίνεται και συμβολικό, και ολόκληροι κόσμοι ξεπροβάλλουν μέσα από τις σκέψεις και τις προτάσεις τους! Δεινόσαυροι, μυθικά τέρατα, χάρτες, πόλεις, καράβια, καρχαρίες και τόσα ακόμα θέματα και συνδυασμοί… Όλα μέσα από την ανεξάντλητη φαντασία των παιδιών κατά το αισθητηριακό παιχνίδι! Συγχρόνως, το Clay Play αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια γνωριμία με την ιστορία της κεραμικής τέχνης. Αλλά και για μια επαφή με τη γη και τα εργαλεία της!

Μπορείτε να δείτε τα εκπαιδευτικά οφέλη του φυσικού πηλού ΕΔΩ

Ενδεικτικά Θέματα

Η οικογένειά μου, ο εαυτός μου, το σπίτι μου, παιδικά παιχνίδια, μουσικά όργανα, το δάσος και τα έντομα, η πόλη μας, η Γη μας, το Σύμπαν, η εποχή των δεινοσαύρων, ζωντανεύοντας μύθους, φτιάχνοντας χάρτες, αρχαίοι πολιτισμοί και πολλά ακόμα!

Το παιχνίδι προορίζεται για παιδιά από 5 – 12 ετών. Το απολαμβάνουν όμως εξίσου και μεγαλύτερα παιδιά, όπως και ενήλικοι!

3. Messy Πειράματα για παιδιά 5-12 ετών!

Σε αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά εξασκούν με ελευθερία τις επιστημονικές τους αναζητήσεις με πολλά διαφορετικά υλικά. Υλικά που μπορούμε εύκολα να βρούμε τριγύρω μας, αλλά που συχνά κρατάμε μακριά από τα παιδιά (όπως κορν φλάουρ, σόδα, αφρούς, μαγνήτες, και τόσα άλλα).

Έτσι, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα από όλους, με το πάθος, τις ανεξάντλητες ιδέες και τον ανατρεπτικό τρόπο σκέψης τους: Να παρατηρήσουν, να αναρωτηθούν, να πειραματιστούν, να απορρίψουν ή να δεχτούν. Και αν χρειαστεί, να δοκιμάσουν πάλι από την αρχή, κι όλα αυτά παίζοντας σε ένα τρελό, επιστημονικό, παιχνίδι!

Το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό για παιδιά από 5 – 12 ετών!

Για να λάβετε την αναλυτική παρουσίαση των προγραμμάτων για σχολεία του Hehe, επικοινωνήστε μαζί μας!

Για πληροφορίες / κρατήσεις:

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, τηλεφωνικά στο (+30) 2310 911941 ή με e-mail στο >>