Πλοήγηση
Montessori Sensorial για παιδιά 1-3,5 ετών

Montessori Sensorial για παιδιά 1-3,5 ετών

Hehe Messy Play Montessori Sensorial 1

Το For Kids και η  Ματίνα Καλανδάρογλου έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στον χώρο του Hehe, και φυσικά όχι με άδεια χέρια!

Από την Τρίτη 20/09, η Ματίνα θα πραγματοποιεί το Montessori Sensorial, ένα εργαστήρι 8 συναντήσεων βασισμένο στη Μοντεσσοριανή Εκπαίδευση των Αισθήσεων, για παιδιά 1 – 3,5 ετών και κάποια/ον συνοδό. Το εργαστήρι αποσκοπεί στην αισθητηριακή, κινητική, λεκτική και κοινωνική ανάπτυξή του παιδιού, όπως και στη σύνδεσή του με τον/την συνοδό του.

Ο περιβάλλοντας χώρος του Hehe εμπλουτίζεται με τον ξύλινο εκπαιδευτικό εξοπλισμό του For Kids, ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τις μεθόδους Montessori, Pikler, Reggio Emilia και Steiner. Σε συνδυασμό με τα φυσικά – βρώσιμα υλικά και με τα καλάθια υλικών & παιχνιδιών, τα παιδιά βρίσκουν πάντα ένα πλούσιο, ενδιαφέρον περιβάλλον που τα ωθεί να εξερευνούν, να αλληλοεπιδρούν, να εκτονώνονται, να ασκούνται, να εξελίσσονται σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης.

Μέσω δραστηριοτήτων Πρακτικού Βίου και Αισθητηριακής Εξερεύνησης το παιδί εξερευνά και κατανοεί τον κόσμο γύρω του, καθώς συγχρόνως τίθενται οι βάσεις για την ομαλή ανάπτυξη της κίνησης, του λόγου και της νόησης. Φυσικά μέσω του παιχνιδιού επιτυγχάνεται και η ενίσχυση του δεσμού γονέα- παιδιού, παράλληλα με την ενίσχυση της αυτονομίας του παιδιού.

Στο τέλος κάθε τεσσάρων συναντήσεων θα δίνεται ένα έγγραφο με δράσεις και στόχους που επιτεύχθηκαν, οι οποίες μπορούν να σταθούν έμπνευση για παιχνίδι γονέα – παιδιού στο σπίτι.

Hehe Messy Play Montessori Sensorial 2

Το εργαστήρι μας ξεκινάει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, σε τρία τμήματα:

    • 11:00 – 12:00  | 1 – 3,5 ετών (ή και παιδιά λίγο μικρότερα του ενός)
    • 17:45 – 18:45  | 1 – 2 χρονών (ή και παιδιά λίγο μικρότερα του ενός)
    • 19:00 – 20:00  | 2 – 3,5 χρονών

Το μηνιαίο κόστος (των 4 συναντήσεων) είναι 50€.

Σε περίπτωση που υπάρχουν κενές θέσεις, θα μπορείτε να μας επισκέπτεστε και με μεμονωμένη συμμετοχή, με κόστος 15€ για το ζευγάρι παιδιού-γονιού.

Σε περίπτωση που έρχεστε και σε ομάδα Messy Play, το κόστος είναι 80€ (των 8 συναντήσεων δηλαδή).

Για να δείτε το πρόγραμμα και να πραγματοποιήσετε κράτηση μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ

Για πληροφορίες / κρατήσεις:

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, τηλεφωνικά στο (+30) 2310 911941 ή με e-mail στο >>