Πλοήγηση
Messy & Sensory Play για παιδιά 1-3 ετών

Messy & Sensory Play για παιδιά 1-3 ετών

DSC 9748

Κατάλληλη για όλα τα παιδιά, αποτελεί το σωστό ξεκίνημα για τις αισθητηριακές τους αναζητήσεις, μέσα σε μια ομάδα. Ιδανική για παιδιά που μπορεί να έχουν δισταγμό με το πολύ λέρωμα, ή που μπορεί να έχουν κάποιες αισθητηριακές ευαισθησίες. Ή, επίσης, που μπορεί να χρειάζονται παραπάνω χρόνο μέχρι να εξοικειωθούν με διάφορες, πιο έντονες, υφές.

DSC 9532

Στην ομάδα Messy & Sensory Play, τα παιδιά θα βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου θα προσφέρεται μια πληθώρα υλικών. Κάποια από αυτά λερώνουν και κάποια δε λερώνουν και τόσο. Αυτό, ώστε να είναι σίγουρο πως θα βρούνε υλικά που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους!

1 DSC 9014

Οι γονείς, πέρα από τις συζητήσεις που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών, θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να αναπτύξουν ανοχή στα παιχνίδια που λερώνουν, να παίξουν οι ίδιοι σαν μικρά παιδιά, δίπλα στα παιδιά τους!

Κόστος συμμετοχής: 45€ το ένα παιδί για τις 4 συναντήσεις του μήνα, 70€ τα δύο αδέρφια.

Επίσης, εάν υπάρχει θέση στην ομάδα, παρέχεται η δυνατότητα μεμονωμένης συνάντησης σε περίπτωση που αυτό χρειάζεται (όπως για μια δοκιμαστική συνάντηση, οικογένειες που μας επισκέπτονται από την επαρχία και άλλες ειδικές περιπτώσεις) με κόστος 12€ ανά συνάντηση, 20€ για τα δύο αδέρφια.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση χρειάζεται να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ

Για πληροφορίες / κρατήσεις:

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, τηλεφωνικά στο (+30) 2310 911941 ή με e-mail στο >>