Πλοήγηση
Messy & Clay Play για παιδιά 2-6 ετών

Messy & Clay Play για παιδιά 2-6 ετών

DSC 0325 600x900

Ανακατεύουμε, αγγίζουμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε… Πρόκειται για τις γνωστές Messy Play ομάδες μας!

Εδώ, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς αν επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να παίξουν με υλικά που, λίγο πολύ, λερώνουν. Για παράδειγμα, χρώματα, αλεύρια, άμμο, χώμα ή νερό. Συγχρόνως, δίνεται πρόσβαση σε μεγάλους όγκους ελληνικού φυσικού πηλού εξαιρετικής ποιότητας.

Στο Messy & Clay Play, προσφέρουμε τη δυνατότητα, σε γονείς παιδιά, να εξερευνούν σε βάθος το μαγικό αυτό υλικό της φύσης. Ο πηλός, άλλωστε, μας επιτρέπει να δημιουργούμε με τη φαντασία μας κόσμους μοναδικούς. Μας ωθεί να ασκούμε το σώμα και το μυαλό μας με τον πιο αυθόρμητο τρόπο. Μας βοηθάει να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε και να αναπτυσσόμαστε!

Κόστος συμμετοχής: 45€ το ένα παιδί για τις 4 συναντήσεις του μήνα, 70€ τα δύο αδέρφια.

Επίσης, εάν υπάρχει θέση στην ομάδα, παρέχεται η δυνατότητα μεμονωμένης συνάντησης σε περίπτωση που αυτό χρειάζεται (όπως για μια δοκιμαστική συνάντηση, οικογένειες που μας επισκέπτονται από την επαρχία και άλλες ειδικές περιπτώσεις) με κόστος 12€ ανά συνάντηση, 20€ για τα δύο αδέρφια.

Για να δείτε το πρόγραμμα και να πραγματοποιήσετε κράτηση μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ

Για πληροφορίες / κρατήσεις:

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, τηλεφωνικά στο (+30) 2310 911941 ή με e-mail στο >>