Πλοήγηση
Clay & Messy Play | Κεραμική για παιδιά 5-12 ετών

Clay & Messy Play | Κεραμική για παιδιά 5-12 ετών

DSC 0653 1200x

Οι ομάδες Clay & Messy Play, φέρνουν τα παιδιά κοντά στη «γλώσσα» του πηλού και την πανάρχαια και πολύτιμη τέχνη της κεραμικής. Αποτελούν έναν ασφαλή τόπο έκφρασης και επικοινωνίας, εκτόνωσης, χαράς και ικανοποίησης. Καθώς και καλλιέργειας σημαντικών προσωπικών δεξιοτήτων και αυτοεκτίμησης. Προσφέρουν χαλάρωση και ξεκούραση, αλλά και σημαντικές καλλιτεχνικές και εκφραστικές δεξιότητες. Παράλληλα, ασκείται το σώμα, το πνεύμα, η συγκέντρωση και η δημιουργικότητα.

Στις συναντήσεις Clay & Messy Play μας, μοιραζόμαστε με τα παιδιά το αγαπημένο μας υλικό, τον φυσικό πηλό Κρήτης, σε μεγάλες ποσότητες. Η γήινη υπόσταση του οικουμενικού αυτού υλικού ενθουσιάζει άμεσα τα παιδιά. Αφοσιώνονται και εξερευνούν, ενώ ανακαλύπτουν την τέχνη της γλυπτικής και της κεραμικής. Ανοίγουν νέους δρόμους επικοινωνίας, και χωρίς καν να το ξέρουν, ενώνονται με τη γη και δημιουργούνε με αυτήν. Παίζοντας με μεγάλους όγκους, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν και να εκτονωθούν. Να χτίσουν μεγάλες κατασκευές. Να αντιμετωπίσουν τυχόν απογοητεύσεις. Να μάθουν ότι τα χέρια τους έχουν δύναμη και ικανότητα να δημιουργούν πρωτότυπα έργα. Να καλλιεργήσουν ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση.

Πέρα από τις προσωπικές κατασκευές που μπορεί το κάθε παιδί να δημιουργήσει, το παιχνίδι συχνά γίνεται ομαδικό. Ολόκληρες ιστορίες ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια των παιδιών, καθοδηγούμενες από τη φαντασία και την ελευθερία της σκέψης τους: εντυπωσιακά κάστρα, παράξενα ζώα, γέφυρες και τούνελ, οχήματα, πισίνες και αγροκτήματα, αρχιτεκτονικά τοπία, ιστορικά θέματα, γεωγραφικά στοιχεία και πόσα ακόμα.

Φυσικά, τα χρώματα, αλλά και τα υπόλοιπα υλικά του χώρου, μπορούν πάντα να χρησιμοποιηθούν, σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια διάθεση!

Κόστος συμμετοχής: 45€ το ένα παιδί για τις 4 συναντήσεις του μήνα, 70€ τα δύο αδέρφια.

Επίσης, εάν βέβαια υπάρχει θέση στην ομάδα, παρέχεται η δυνατότητα μεμονωμένης συνάντησης σε περίπτωση που αυτό χρειάζεται (όπως για μια δοκιμαστική συνάντηση, οικογένειες που μας επισκέπτονται από την επαρχία και άλλες ειδικές περιπτώσεις) με κόστος 12€ ανά συνάντηση, 20€ για τα δύο αδέρφια.

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση χρειάζεται να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ

Για πληροφορίες / κρατήσεις:

μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με προσωπικό μήνυμα στο Facebook, τηλεφωνικά στο (+30) 2310 911941 ή με e-mail στο >>